Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer med aulama.dk. Betingelserne gælder i alle tilfælde, hvor der ikke er indgået en skriftlig aftale mellem forbruger og Au Lama.

Når du har fundet de varer, du ønsker og lagt dem i kurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer. Når handelsbetingelserne er accepterede og betalingen gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

Du handler med firmaet:

Au Lama ApS
Firehusevej 8A
7470 Karup

CVR: 42969990

Priser

Alle priser på www.aulama.dk er i DKK og inkl. 25% moms.

Vi tager forbehold for trykfejl, fejl på hjemmesiden, udsolgte varer og størrelser, manglende levering, prisændringer samt forhøjede leveringsomkostninger.

Betalingsformer

Au Lama modtager betaling med følgende: Dankort, Mastercard, Maestro og Visa. Derudover MobilePay samt ViaBill.

Sikkerhed ved elektronisk betaling

Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL-løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Au Lama får ikke oplysninger om dit kortnummer eller kontonummer, men hæver beløbet fra din konto udelukkende på baggrund af et transaktionsnummer. Du kan finde flere oplysninger om sikkerheden ved elektronisk betaling hos Nets. Informationer fra købsordre opbevares i 5 år, i henhold til bogføringsloven.

Returret

Au Lama tilbyder 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden aulama.dk. Det betyder, at Au Lama skal have den returnerede vare i hænde senest 14 dage efter modtagelsen. Det er kundens pligt at returnere smykker og produkter i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage. Varen skal være ubrugt og pakkes forsvarligt inden forsendelsen.
Du skal altid vedlægge returseddel eller dit ordrenummer sammen med returvaren, så vi kan identificere ordren og dine oplysninger.
Du kan ikke aflevere returneringer på vores adresse, da denne ikke er adressen til vores lager. 

Din retur skal sendes til vores lager. Adressen herpå er: 
Au Lama 
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV

Returnering skal ske igennem vores returportal, som du finder her.
Ønsker du at sende retur udenom vores returportal er kunden selv ansvarlig for pakken, indtil den er afleveret på vores lager i Aalborg. 

Afhenter du ikke din pakke i den valgte pakkeshop, sendes pakken retur til os. Kunden fratrækkes vores normale returneringsgebyr såfremt pakken ikke afhentes.

Retur for 3 for 2: 
Køber du vores 3 for 2 tilbud og sender den ene vare retur, betaler du normalpris for de to resterende varer. Sender du to af de tre varer retur, betaler du normalpris for den ene vare, som du beholder. 

Klagemuligheder og reklamation

Eventuelle fejl og mangler ved produkter, som er leveret af aulama.dk, skal påberåbes senest 14 dage efter, at varens fejl er opdaget. Kunden skal gennem billededokumentation kunne påvise fejlen. Kunden har ret til reklamation op til 2 år efter køb. Varen vil altid ombyttes til et tilsvarende produkt, såfremt det er muligt. Er dette ikke en mulighed, vil kunden få refunderet købsbeløbet. Ved reklamationer på mail, bedes du oplyse dit ordrenummer.

Der kan ikke reklameres over knapper, palietter, perler og blonder.
Vi har desuden heller ikke reklamationsret på vores strømpebukser. 

Fortrolighedspolitik

Hos Au Lama forstår vi vigtigheden af privatliv på nettet. Dette medfører, at vi ikke videregiver informationer om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er en nødvendighed i forbindelse med en transaktion. Au Lama vil ikke på noget tidspunkt sælge hverken navn, e-mail, kort-oplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Levering og transport

Leveringer fra Au Lama anses for sket, når kunden har fået sin ordre i hænde. Alle ordrer på aulama.dk sendes med GLS hvis ikke andet er angivet.
Ordren afsendes fra vores lager senest 72 timer efter ordreafgivelse, hvis ikke andet er anført på hjemmesiden. Levering sker efter den selvvalgte fragtmetode og vil normalt ske 1-2 eller 2-4 hverdage fra afsendelsen. Oplyste leveringstider er vejledende og kan således fravige, da postselskaberne kan være forsinkede.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til kontakt@aulama.dk.