Afspil video

Om os

Velkommen til 💓

Jeg startede Au Lama i 2018 med et ønske om at tilbyde et unikt sammensat udvalg af tøj og accessories, som ville kunne fuldende enhver kvindes garderobe. Formålet med webshoppen er at det skal være nemt og overskueligt at shoppe online. Derfor arbejder vi hver dag på at nøje udvælge unikke items, som passer lige til dig og de nyeste trends.

Jeg forsøger altid at vise tøjet på den bedst mulige måde, så alle vores kunder kan få et ærligt, ægte og gennemsigtigt billede af, hvordan tøjet sidder. Mit største ønske er at tilbyde alle kunder en relaterbar shoppingoplevelse og de fineste håndplukkede styles. Din oplevelse hos Au Lama skal være enkel, gennemskuelig og inspirerende.

Så uanset om du står og mangler tøj til hverdag eller fest, så kan du finde det helt rette hos Au Lama.


Hvis du har brug for vejledning eller gode råd i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@aulama.dk, og så vil vi med glæde hjælpe dig, uanset hvad du kunne sidde med af spørgsmål.

Kundeklub

Som noget nyt har vi oprettet en kundeklub på Facebook for vores loyale kunder, som ønsker at være med i et forum med fokus på at god stil giver velvære. Det skal nemlig ikke være dyrt at have en god, holdbar garderobe.

I kundeklubben vil du få adgang til en masse fordele, som gør det nemmere for dig at klæde dig komfortabelt og pænt på. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du blive medlem lige her.