Om os

Au Lamas ambition er at tilbyde den moderne fashionista det bedste fra tøj- og accessoriesverdenen. Vi ønsker at være mere end blot et smykke. Vi ønsker at være din inspiration til en livsstil, hvor glitter og glamour er velkommen. Hvor mandagskaffen bliver lidt mere eventyrlig, fordi du er iført dine nye yndlingsøreringe og den perfekte top. Vi ønsker at være en del af din lørdag aften med veninderne og en god flaske rødvin. Livet skal leves og gerne gøres lidt mere enestående, feminint eller fabelagtigt med de helt rigtige smykker og den helt rette kjole.
Au Lama har et ønske om at gøre vores webshop personlig og nærværende i modsætning til de store online shopping platforme. Hos os ser du altid tøjet på en almindelig størrelse 38/M, hvilket ofte kan være lettere at relatere til.
Vi ønsker at levere den nyeste mode, men samtidig tilbyde tidsløse designs, som du kan have i garderoben i mange år.

Samarbejde

Hos Au Lama kan vi altid bruge nye samarbejdspartnere. Er du blogger, influencer, youtuber eller har du bare en masse gode idéer du vil dele? Så tøv ikke med at ringe eller skrive en mail på kontakt@aulama.dk. Ris, ros og foreslag til hvad i kunne tænke jer på siden modtages ligeledes med åbne arme. Vi ønsker at gøre jer til en del af vores gyldne univers.

Stifteren af Au Lama

Hej dit fabelagtige kvindemenneske! (Hankøn er også velkomne, hvis de er inde for at finde gyldne gaver eller smukke prints til deres udkårne, søster eller mor)
Jeg hedder Pernille, er 27 år gammel og foruden at drive Au Lama, læser jeg en PBA i innovation and entrepreneurship i Herning. Det er mig på billedet i toppen af siden, fanget i et akavet, ømt øjeblik med min store kærlighed – smykker. Jeg er drevet af en stærk overbevisning om at livet ikke skal tages alt for seriøst. Der skal være plads til at iføre sig et par overdådige øreringe, en smuk kjole og drikke en flaske vin på en onsdag. Der skal danses og grines. 
Mandag morgen bliver bare bedre, hvis du har et par skønne smykker og en ny kjole, der kan komplementere din individuelle stil.
Jeg glæder mig til at dele vores univers med netop dig. Tusinde tak fordi du besøger os.

Pernille Venø Jakobsen

Stifteren af Au Lama

Hej dit fabelagtige kvindemenneske! (Hankøn er også velkomne, hvis de er inde for at finde gyldne gaver til deres udkårne, søster eller mor)
Jeg hedder Pernille, er 26 år gammel og foruden at drive Au Lama, læser jeg en PBA i innovation and entrepreneurship i Herning. Det er mig på billedet i toppen af siden, fanget i et akavet, ømt øjeblik med min store kærlighed – smykker. Jeg er drevet af en stærk overbevisning om at livet ikke skal tages alt for seriøst. Der skal være plads til at iføre sig et par overdådige øreringe og drikke en flaske vin på en onsdag. Der skal danses og grines. 
Mandag morgen bliver bare bedre, hvis du har et par skønne smykker, der kan komplementere din individuelle stil. Jeg glæder mig til at dele vores univers med netop dig. Tusinde tak fordi du besøger os.

Pernille Venø Jakobsen