Forsendelse

Vi sender med PostNord og i de fleste tilfælde er pakken fremme indenfor 2-5 hverdage. Pakken lander direkte i din postkasse.
Skal du bruge din vare indenfor 1-2 hverdage? Vælg “express levering” ved check out.

OBS. Tasker sendes med DAO og du vil her modtage en SMS med leveringsinformation.

Vi sender vores pakker i FSC certificerede boblekuverter og uden unødig brug af plastisk. Vi pakker dine smykker i fint silkepapir og dertilhørende smykkepose.

Dine nye smykker

Vores smykker er selvfølgelig nikkelfri. De fleste produkter er lavet af 925 Sterling Silver samt Stainless Steel og herefter forgyldt med enten 14 eller 18K guld.

For at dine smykker holder sit udseende bør du undgå kontakt med sæbe, parfume og creme. Opbevar dine smykker et tørt sted og gerne i den medfølgende smykkepose. Undgå at bruge din smykker når du sover, træner eller bader.

Forgyldte smykker vil med tiden patineres og dette anses ikke som reklamation.

Retur

Vi tilbyder 3 ugers fuld retur ret på alle vores varer. Kunden betaler selv retur og pengene sættes direkte ind på den konto, som har betalt for varerne. Husk at vedlægge dit ordrenummer.

Returadresse:
Au Lama
Firehusevej 8A
7470 Karup

Gaver: Hvis du køber en gave på Au Lama er du velkommen til at skrive dato for hvornår gaven skal gives i kommentarfeltet. Modtageren har herefter 3 ugers retur ret fra den dato de har modtaget gaven.