Forsendelse

Vi sender vores smykker med PostNord mens tøj og tasker (større pakker) sendes med DAO. Du modtager her SMS med leveringsoplysninger.

Vi sender vores pakker i FSC certificerede boblekuverter og papkasser. Vi pakker dine varer i fint silkepapir og smykker i dertilhørende smykkepose.

Dine nye smykker

Vores smykker er selvfølgelig nikkelfri. De fleste produkter er lavet af 925 Sterling Silver samt Stainless Steel og herefter forgyldt med enten 14 eller 18K guld.

For at dine smykker holder sit udseende bør du undgå kontakt med sæbe, parfume og creme. Opbevar dine smykker et tørt sted og gerne i den medfølgende smykkepose. Undgå at bruge din smykker når du sover, træner eller bader.

Forgyldte smykker vil med tiden patineres og dette anses ikke som reklamation.

Retur

Vi tilbyder 3 ugers fuld retur ret på alle vores varer. Kunden betaler selv retur og pengene sættes direkte ind på den konto, som har betalt for varerne. Husk at vedlægge dit ordrenummer eller kopi af ordrebekræftelse. Du vælger selv hvem du sender din vare retur med (fx DAO, GLS eller PostNord). Husk at vælge levering direkte til vores adresse:

Au Lama
Firehusevej 8A
7470 Karup

Gaver: Hvis du køber en gave på Au Lama er du velkommen til at skrive dato for hvornår gaven skal gives i kommentarfeltet. Modtageren har herefter 3 ugers retur ret fra den dato de har modtaget gaven.

Har du husket at stryge eller dampe dine varer inden du beslutter dig for, om de er noget for dig? Det gør rigtig meget for varens udseende og pasform at blive strøget eller dampet når varen har været pakket ind. Dette vil give et bedre indtryk af tøjet.

Vi tager ikke varerene retur hvis de bærer præg af brug eller mangler deres tilhørende mærker.