Returnering

Hvis du ønsker at returnere nogle af de varer, som du har modtaget, tilbyder vi en 14 dages returret, gældende fra den dag, som du har modtaget ordren.

Vi anbefaler, at du sender retur gennem vores returportal, som du kan tilgå ved at trykke på knappen ‘GÅ TIL RETURPORTAL’. Et returlabel fra os koster 45,-. 

1. Vedlæg vores returseddel, som du får gennem returportalen, med dit ordrenummer og hvilke varer, du ønsker at sende retur i pakken og luk denne grundigt.

2. Sæt din returlabel på pakken og indlever den i en pakkeshop.
Hvis du ikke selv har en printer, så kan du blot vise den tilsendte QR-kode i pakkeshoppen. 

Hvis du ønsker at sende retur udenom vores returportal sendes din pakke da med hjemmelevering til nedenstående adresse. Husk at vedlægge en seddel med ordrenummer, navn og mail.

TelePas 
C/O Au Lama
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV

Mail: kontakt@aulama.dk

OBS – vi accepterer på nuværende tidspunkt ikke returforsendelser med DAO, da de ikke kan levere på vores lager i åbningstiden, og derfor i stedet bliver leveret i en pakkeshop. 

Sender du udenom returportalen, skal du være opmærksom på, at du selv står inde for pakken, indtil den er leveret hos os, såfremt man ikke kan tracke pakken. Vi godtager kun retur sendt til vores lager på ovenstående adresse og ikke til vores kontor. 

Når vi har modtaget din returpakke, bliver den håndteret indenfor 1-3 hverdage, og du vil modtage en mail, når din ordre er refunderet.
Pengene bliver synlige på din konto indenfor 1-3 hverdage efter refundering.

OBS – pengene vil ikke komme retur på MobilePay, selvom du har betalt her, men derimod komme direkte ind på din konto.

Om retur:
Vi forholder os retten til ikke at tage din pakke retur hvis:

Varerne er brugte eller beskadiget
Returfristen på de 14 dage er overskredet
Varerne er beskidte eller lugter

Om ikke-afhentede pakker:
Vi forbeholder os retten til at fratrække 45,- for pakker, som sendes retur til os, når de efter den pågældende tid ikke er afhentet i pakkeshoppen. Dette beløb dækker returfragten til fragtfirmaet.

Reklamation

Du har som kunde reklamationsret på dine produkter. Ønsker du at benytte dig af denne, skal du sende en mail med billeder samt ordrenummer til kontakt@aulama.dk

Vi vil herefter vende tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde en løsning.