This store requires javascript to be enabled for some features to work correctly.

  • Jetzt kostenloser Versand zu Paketshops! 🚚

  • Abonnieren Sie unseren Newsletter und sichern Sie sich 15% Rabatt

  • Spar mindst 40% på alt glaskunst 💸

Allgemeine Geschäftsbedingungen

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer med aulama.dk. Betingelserne gælder i alle tilfælde, hvor der ikke er indgået en skriftlig aftale mellem forbrugeren og Au Lama. Når du har fundet de varer, du ønsker og lagt dem i kurven, skal du udfylde dine personlige oplysninger og kreditkortinformationer. Når handelsbetingelserne er accepterede og betalingen gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail.

Du handler med virksomheden:
Au Lama ApS
Bitsovvej 1
7400 Herning
CVR: 42969990

Priser
Alle priser på www.aulama.dk er i DKK og inkl. 25% moms.
Vi tager forbehold for trykfejl, fejl på hjemmesiden, udsolgte varer og størrelser, manglende levering, prisændringer samt forhøjede leveringsomkostninger.

Betalingsformer
Au Lama modtager betaling med følgende: Dankort, Mastercard, Maestro og Visa.
Derudover MobilePay samt ViaBill.
Pengene trækkes først, når ordren afsendes.

Sikkerhed ved elektronisk betaling
Dine kortoplysninger krypteres med den såkaldte SSL-løsning (Secure Socket Layer). Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets. Au Lama får ikke oplysninger om dit kortnummer eller kontonummer, men hæver beløbet fra din konto udelukkende på baggrund af et transaktionsnummer.
Du kan finde flere oplysninger om sikkerheden ved elektronisk betaling hos Nets. Informationer fra købsordre opbevares i 5 år, i henhold til bogføringsloven.

Returret
Au Lama tilbyder 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden aulama.dk. Det betyder, at Au Lama skal have den returnerede vare i hænde senest 14 dage efter modtagelsen. Det er kundens pligt at returnere produkter i samme stand som ved modtagelsen og i original emballage. Varen skal være ubrugt og pakkes forsvarligt inden forsendelsen. Du skal altid vedlægge returseddel eller dit ordrenummer sammen med returvaren, så vi kan identificere ordren og dine oplysninger.

Din retur skal sendes til vores lager.
Adressen herpå er:
Au Lama
Bitsovvej 1
7400 Herning

Returnering skal ske igennem vores returportal, som du finder her (Link til siden med retur oplysninger).

Kunden fratrækkes vores normale returneringsgebyr ved returnering. Ønsker du at sende retur udenom vores returportal er kunden selv ansvarlig for pakken, indtil den er afleveret på vores lager i Herning.
Afhenter du ikke din pakke i den valgte pakkeshop, sendes pakken retur til os. Kunden fratrækkes vores normale returneringsgebyr såfremt pakken ikke afhentes.

Klagemuligheder & reklamation
Eventuelle fejl og mangler ved produkter, som er leveret af aulama.dk, skal påberåbes senest 14 dage efter, at varens fejl er opdaget. Kunden skal gennem billededokumentation kunne påvise fejlen. Kunden har ret til reklamation op til 2 år efter køb. Varen vil altid ombyttes til et tilsvarende produkt, såfremt det er muligt. Er dette ikke en mulighed, vil kunden få refunderet købsbeløbet. Ved reklamationer på mail, bedes du oplyse dit ordrenummer.

Fortrolighedspolitik
Hos Au Lama forstår vi vigtigheden af privatliv på nettet. Dette medfører, at vi ikke videregiver informationer om kunder/brugere til tredjepart, medmindre det er en nødvendighed i forbindelse med en transaktion. Au Lama vil ikke på noget tidspunkt sælge hverken navn, e-mail, kort-oplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

Levering & transport
Leveringer fra Au Lama anses for sket, når kunden har fået sin ordre i hænde.Ordren afsendes fra vores lager senest 72 timer efter ordreafgivelse, hvis ikke andet er anført på hjemmesiden. Levering sker efter den selvvalgte fragtmetode og vil normalt ske 1-4 hverdage fra afsendelsen. Oplyste leveringstider er vejledende og kan således fravige, da postselskaberne kan være forsinkede.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til kontakt@aulama.com